HAJRÁ, BARCS!

Mivel tavaly kiharcoltuk az NB2-es tagságot, s most mégis megye I-et jelentő helyen állunk, az oldal sötétbe burkolózott. :(

Gyorshír: Klubunk nem vállalta az indulást az NB2 nyugati csoportjában, ugyanakkor célja az azonnali visszatérés. Amíg a csapat a pályán elért eredmény ellenére a harmadosztályban szerepel, honlapunk is vegetál: csupán a bajnoki eredményekről számolunk be röviden.


Gyorshír: ketten az NB1-be igazoltak!

Két játékosunk nem követte a csapatot a harmadosztályba, hanem az NB1-be igazolt: Scepanovic a Pécs csapatában mindhárom meccsen kezdő volt, míg Halasi a Vasas 2. számú kapusa lett.


SCENOVIC NB1-ES JÁTÉKOS LETT

Gratulálunk neki és a Pécsnek a feljutáshoz!


IGEN

Bennmaradtunk.

Barcs-Győr II 2-2


HA NYERÜNK, MÁR ELDŐLT VOLNA, ÍGY IZGULHATUNK

VI. 7.

http://www.gyirmotfc.hu/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=82270&nyelv=0


GYAKORLATILAG MÁR BENTMARADTUNK

V. 29.

BUDAPEST HONVÉD II 1-2 BARCS

Hólszerzők az nb2.hu szerint: Kovács 5', ill. Fónai 30', Hock 73'

RÉSZLETEK KÉSŐBB!


Gyorshír: óriási lépést tehetünk a bennmaradás felé: Baja-Veszprém 2-0.


A SOKADIK "ÉV MECCSE"

V. 27.

Mindenképpen nyernünk kell: A már (gyakorlatilag) biztos kieső Honvéd II ellen játszunk. Az ellenfél valószínűleg lelkesen játszik majd, és megtörténhet, hogy az első keret tagjai is szerepet kapnak a meccsen ellenfelünknél. A biztos kiesők veszélyére remek példa a Kaposvölgye Suigetszentmiklós elleni sikere, amihez Somogy megyeiként (is) gratulálunk!

A vetélytárs Veszprém egyébként Baján játszik.

Nagyon fontos lenne a győzelem, Hajrá Barcs!


OFF: ITT A FI(D)ESZTA

Bajnok a Fehérvár. 2. a Paks, 3. a Ferencváros az NB1-ben.

Gratulálunk!


VÁZLAT                        V. 21.

 - Helytálltunk.

 - Kikaptunk.

                - 1-0 a Pécs ellen, Wittrédi

 - A Veszprém is.

                - Ajka 0-1

 - 13.-ok vagyunk.  ---> bennmaradók.

 - Hurrá.



MA A PÉCCSEL JÁTSZUNK - NEHÉZ MECCS LESZ

V. 21.

-Teljes keretem rendelkezésre áll a hétvégére, akik sérültek voltak, felépültek – adott hangot bizakodásának Kuczkó Gábor, a Barcs vezetőedzője. -Nagyon fontos ez a mérkőzés mindkét csapat szempontjából. A Pécsnek győzni kell a feljutási remények miatt, nekünk a bentmaradás miatt fontos a mérkőzés, de nekünk az egy pont is nagyon jó eredmény lenne. Természetesen a PMFC a meccs esélyese mindamellett, hogy a játékosokat és a mesterüket is nagyon jól ismerem, hiszen ő volt nálunk edző. Ugyanúgy, ahogy Id. Dárdai Pál is, aki évekig dolgozott itt, és a hétvégén egy kis meglepetéssel készülünk neki. (nb2.hu)

A meccsetn az aktív NB1-es bíró, a chilei Alvaro Garcia vezeti. Jellemzője, hogy az apró szabálytalanságokat is lefújja.


Gyorshír: A Veszprém kikapott, míg a Budaörs nyert. Bennmaradó helyen állunk!     V. 16.


SIKERÜLT!

V. 14.

Kaposvölgye Nagyberki – Barcsi SC 0-3
Gólszerző: Thiago, Kordé, Huzmi

Nb2.hu

Az ellenfél honlapja ezt írja: http://nagyberki.com/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=81436&nyelv=0


MINDENFÉLEKÉPPEN

V. 14.

Az utolsó, már kiesett Nagyberki ellen játszunk ma. A bennmaradáshpz FELTÉTLENÜL győznünk kell, bár a feladat csak látszólag lesz könnyű, ogaz, az ellenfél "több sebből vérzik".

Továbbra is nehéz a helyzetünk, hiszen alig vagyunk. Fekete Ádám sárga lapjai miatt nem szerepelhet a Barcs ellen, Jurij Sevelnek az igazolása járt le, Hibácska András, Koren Dani, Burián Norbert sérültek, míg Jámbor Csaba továbbra is beteg. Ami jó hír, az az, hogy Székesi és Szilasi meggyógyult, rájuk számíthatok, de Andrejcsik Ádám ma edzett először, míg Sowunmi fájós bokájával lesz a keretben. Szakács Györgyöt pedig az egyik heti edzésen elküldtem a keretből, nem megfelelő hozzáállása és viselkedése miatt. Nagyon nehéz így összeállítani a csapatot, már hetek óta toldozott-foldozott csapattal vagyunk, de így is megpróbáljuk otthon tartani a 3 pontot - mondta Nagy Tibor, az ellenfél vezetőedzője nagyberki.com-nak.

Kuczkó Gábor nyilatkozata (Nb2.hu): Mindent megteszünk, hogy bent maradjunk, négyszer megyünk idegenbe, szerintem az utolsó előtti fordulóban Budaörsön dőlhet el sok minden. A Budaörs, Veszprém, Barcs hármas között fog eldőlni a harmadik kieső kiléte. A barcsi játékosok kitűnő lelki állapotban vannak, hiszen a szezon közben elküldött négy szerb légiós távozása pozitívan hatott a csapat teljesítményére.

A Veszprém egyébként a BKV Előrével, míg a Budaörs a Ferencváros II-vel játszik a hétvégén.


ÚJRA ITT VAN                                      V. 12.

...a kedvencünk, az átigazolási hírek időszaka. Itt az első (bár kissé semmitmondó):

A brazil Thiago maximálisan teljesít, beállt a sorba és a csapat értékévé vált. Kiváncsiak voltunk arra, hogy a csapatvezető fejében létezik e már az A és B verzió a jövőt illetően, de Kuczkó Gábor elmondta, hogy egyelőre csak és kizárólag az NB II-vel foglalkoznak. (nb2.hu)


FONTOS GYŐZELEM!                                    V. 8.

3-1-re vertük a Baját.

Az első játékrészben mindkét kapu előtt több helyzet adódott, de a hálók sokáig érintetlenek maradtak.

A szünet előtt a Barcs örülhetett gólnak. A 37. percben egy jobb oldalról középre tett labdát Huzmi lőtte a jobb alsóba. 1-0

A szünet után félidőben beálló Kormos laposan gurított a kapuba.  1-1

A 69. percben ismét a hazaiaknál volt az előny. Egy 16 méterről leadott lövés megakadt a védőkben, a lecsorgó labdát Thiago közelről kotorta a kapunkba. 2-1

A 77. percben minden eldőlt. Egy kipattanó labdát Horváth 14 méterről lőtt a hálóba. 3-1

Főként az első félidőben mutatott játéknak köszönhetően már csak egy pontra vagyunk a bentmaradástól!

A hír dőlt betűs részei a blse.hu-ról származnak.


Gyorshír: 1-0-ra kikapott a Veszprém a Gyirmót ellen, így holnap 1 pontra megközelíthetjük őket.

V. 7.


Gyorshír: Eddig 2400 Ft gyűlt össze csapatunk részére a Sörözz a csapatodért! akció keretében.

Köszönjük!                                        V. 3.


REMEKELTÜNK, MÉGIS EGYRE NAGYOBB A BAJ

V. 2.

Csapatunk szombaton a jóval esélyesebb Ajkával játszott idegenben, és jó meccset játszva 2-2-es döntetent ért el.

FC Ajka-Barcs 2:2 (1:1)
Ajka, 300 néző
Vezette: Böcskei Balázs (Hofbauer Roland, Hima Andrea)

FC Ajka: Jánosa - Sallér, Pákai, Subicz (Gyűrűsi 46'), Hegyi- Kovács Sz.,Pothárn, Kottán, Szabó- Gaál (Major 83'), Mihalecz

Barcs: Halasi - Dienes, Pókos, Huzmi, Balogh T., Hock, Csongár, Thiago R. da Silva, Kordé, Dr. Matus, Horváth P.

Gólok: Gaál, Hegyi, illetve Thiago, Gergulás

jegyzőkönyv: fcajka.hu, mlsz.hu
 

Thiago góljával mi szereztünk vezetést az első félidő közepén, ám nem sokkal a szünet előtt egyenlített az Ajka, amely az 52. percben ismét betalált. Ezután nagy erőket mozgósítottunk a góllövés érdekében, s ez a hajrában sikerült is: Gergulás egyenlített a 82. percben. Ezután mindkét csapat megszerezhette volna a győztes gólt, de maradt a 2-2, amivel sajnos nem sokat érünk: a Veszprém bravúros győzelme miatt már 4 pont a hátrányunk a még bennmaradó 13. hellyel szemben, 6 fordulóval a bajnokság vége előtt. Jövő héten szombaton a Veszprém a Gyirmóttal játszik (itt tehát valószínűleg nem szereznek pontot, de ebben sem lehetünk biztosak!), míg mi vasárnap a Baja ellen játszunk.

Azt a mérkőzést mindenféleképpen meg kell nyernünk,

HAJRÁ BARCS!



Gyorshír: http://www.pepsifoci.hu/node/89642

IV. 28.

Gyorshír: A Bp. Előre ellen 0-0-t értünk el. A Veszprém 3-1-re legyőzte a Fradi II-t, így "megerősítettük" kieső helyünket. IV. 23.


VERESÉG A GYIRMÓT ELLEN

a 92. percben kaptunk ki. Gyirmót-Barcs 1:0, 1-0 Bognár jobb oldali beadását Laki vágta a felső kapufára, ahonnan a kipattanót Tóth Norbert vágta közelről a hálóba. (gyirmotfc.hu)

Gyorshír: jól tartjuk magunkat.

60. perc: 0-0. Csak maradjon is így...


GYIRMÓT-BARCS: A KEZDŐCSAPATOK

IV. 16.

GYIRMÓT FC: Deli Z., Bognár Zs., Böjte A., Kozmér L., Szabó Cs., Kiss Zs., Baumgartner A., Tóth B., Nagy L., Laki B., Weitner Á.

BARCS: Halasi P., Dienes A., Pókos G., Horváth P., Balogh T., Csongár P., Brdanin A., Da Silva, Hock P., Kordé Z., Dr. Matus P.

gyirmotfc.hu


TÓTH JÓZSEF NYILATKOZOTT A MECCS ELŐTT  

IV. 16.

Hogyan készültek a mérkőzésre?

Ugyanúgy készültünk, mint minden más összecsapásra. Célunk egyértelműen a pontszerzés. Az egész heti munka arra vonatkozott, hogy hogyan tudunk eredményesek lenni Gyirmóton.


A bajnokságban a Gyirmót rúgta a legtöbb gólt a Videotonnal közösen. Hogyan építi fel a taktikát, hogy pontot, vagy pontokat szereznek Gyirmóton?

Képesnek tartom a csapatomat arra, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk! Ha nem így gondolnám, akkor nem is lennék edző! Nálam minden csapatom a győzelemre törekszik. Tudjuk természetesen, hogy a mérkőzés esélyese a hazai csapat, tiszteljük is őket, de minden a pályán dől el.


Ez akkor azt is jelenti, hogy képesnek tartja a csapatát a kiesés elkerülésére?

Természetesen hiszen nekünk ez a célkitűzésünk. Most egy nehéz sorozatot zárunk le Gyirmóton. A Fradi kettőnél hat visszajátszóval kaptunk ki, majd jött a listavezető Videoton, most pedig Gyirmótra utazunk. A három mérkőzésen nem mi vagyunk, voltunk az esélyesek, de ha Fortuna velünk van az Üllői úton, akkor más eredmény is születhetett volna. Bízom abba, hogy ha szombaton lesz helyzetünk, akkor azt sikerül értékesíteni.


Sérültekkel és eltiltottakkal hogyan állnak?

Eltiltott nincs, sérüléssel viszont több játékosunk is bajlódik. Így valószínűleg nem számíthatok szombaton Miskovics, Gergulás, Tolnai sem 100%-os.


Kiprich József (Gyirmót): Ugyanúgy készültünk, mind minden mérkőzésre. Ami nagyon fontos nekünk az a három következő mérkőzés, hiszen most háromszor hazai pályán játszunk. Ha ezt a három találkozót tudjuk hozni, akkor úgy gondolom, hogy óriási lépést tettünk a bajnoki címért.

(gyirmotfc.hu)

A gyirmotfc.hu élőben kötzvetíti a meccset.

HAJRÁ BARCS!


3:0-ra kikaptunk, ezzel kieső helyre kerültünk.  IV. 10.

Móri Tamás két, a fiatal Izing Martin egy gólt szerzett.


A Veszprém jobb gólkülönbséggel vezet előttünk, ráadásul jövő héten a Gyirmóttal játszunk. Utána viszont "nyerhető" meccsek jönnek, hatalmas szükség van a pontokra!


A LISTAVEZETŐVEL JÁTSZUNK                      IV. 10.

Mai ellenfelünk a hét hete élre álló Videoton II csapata lesz, melyet (mivel az első csapat már pénteken játszott) vélhetően néhány NB1-es játékossal is megerősítenek. Ugyanakkor bizakosásra adhat okot, hogy ősszel meglepetésre 1:0-ra legyőztük a Fide Videoton II-t.

Hartyáni Gábor, a Fehérvár edzője a pfla.hu-nak elmondta, "nem tévesztheti meg a csapatot a Barcs szerényebb tavaszi teljesítménye (a tizenharmadik helyen áll a házigazda), hasonlóan fegyelmezett, alázatos játékot követel játékosaitól, mint ahogy a Pécs elleni idegenbeli fellépés előtt tette."


670 Ft                           IV. 4.

A Borsodi Sörgyár Sörözz a csapatodért! akciójának keretei között minden Borsodi sör árából 10 forinttal a vásárló által megjelölt NB1-es  vagy NB2-es klubot támogatja a sörgyár. Csapatunk eddig 670 forinthoz jutott a kezdeményezés jóvoltából, ez azonban igenis komoly jelentőséggel bír, ha nem is pénzügyi szempontból. [A legtöbb támogatást az akcióból egyébként a Diósgyőr kapta (a Borsodi miskolci...) - , majdnen 400 000 Ft-ot; a második legtöbbet pedig a legnépszerűbb Ferencváros.]


Frissítés: ápr. 10.: 1020 Ft!

ápr. 16. 1490 Ft!

Mind szurkolóinknak, mind a Borsodinak köszönjük a gesztust és a támogatást!

Hajrá Barcs!


FTC II - BARCSI SC 3:0                            IV. 4.


Összességében sima vereséget szenvedtünk, nem tudtunk igazi gólhelyzeteket kialakítani. Az NB1-es kerethez tartozó játékosokkal megerősített Fradi II nem remekelt, de sajnos magabiztosan nyerte a mérkőzést. A meccs után mi vagyunk a legrosszabbul álló, még bennmaradó csapat, 2 pontra a kieséstől. (Ha év végén 1 pontra leszünk tőle, annak is örülni fogunk, úgyhogy ezt korántsem károgásként írjuk!)

Barcs: Halasi – Dienes, Pókos, Huzmi (Stefanovics 60.), Hock, Fónai, Opacic, Brdanin, Pandur (Horváth 74.), Kordé (Thiago 39.), Dr. Matus. Vezetőedző: Kuczkó Gábor.
Gólszerző: Abdi (32.), Maróti (56.), Fülöp (74.)
Sárga: Kovács (79.), Abdi (81.), illetve Pókos (81.), Horváth P. (88.)
Piros: Hock (78.)

A dőlt betűs szövegrész forrása az nb2.hu


Gyorshír: Az FTC szurkolói oldala élőben számol be a meccsről.           IV. 2.

http://ulloi129.wordpress.com/2011/04/02/beszamolo-a-fradi-tarcsi-meccsrol/

Gyorshír: Így ki lehet kapni

NED-HUN 5:3


EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK III. 27.

Kuczkó Gábor: A nehéz körülmények ellenére szereztünk egy pontot, s ez biztatást jelent a folytatáshoz.

Márton Gábor: A játék képe alapján simán nyernünk kellett volna, kár, hogy nem mindenki gondolta így.

STATISZTIKA

tavaszi pontszerzéseink száma: 2

az bíró hibáira utaló nyilatkozatok száma az ellenféltől: 2

kozarmislenyse.hu


ÉRTÉKES PONTOT SZEREZTÜNK   III. 27.

Az 1. percben Koller K. beadásába a 16-oson belül kézzel értek bele, így a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Tóth Z. állt és magabiztosan a bal alsó sarokba lőtt. 0-1.

A 20. percben Laki Z. beadását Koller K. fejelte fölé.

A 28. percben Koplárovics B. az alapvonalról passzolt vissza középre, ahol Berdó B. érkezett, de 5 méterről nagy helyzetben a kapusba lőtt.

40. percben Andruskó 23 méteres szabadrúgása a kapufán csattant.

43. percben hazai beadást követően Horváth P. fejelte a kapufára a játékszert.


Az 55. percben Kordé beadását Brdanin fejelte fölé.



A 70. percben Koller lövését hárította Halasi.

A 76. percben Asztalos bal oldali szabadrúgását követően Petrók fejelt mellé.

A 84. percben egy pontrúgás után a mislenyi kapu előtt látott szabálytalanságot a játékvezető, így 11-est ítélt a Barcsnak. A büntetőt Horváth P. értékesítette. 1-1.


kozarmislenyse.hu


VASÁRNAP A KOZÁRMISLENNYEL JÁTSZUNK

A Kozármisleny az a fajta csapat, amitől mi öt gólokat szoktunk kapni (vagyis erős középcsapat, de nem feljutóesélyes. Igaz, ez az őszi gyenge szereplés miatt a tabellán nem látszik.). Most az új edzővel kell jó eredményt elérni.

Az nb2.hu átfogó, részletes cikke (terjedelme miatt csak a linket közöljük):

http://www.nb2.hu/2011-03-25/a-honved-ii-gyengelkedese-utan-a-kozarmislenyen-es-a-barcson-a-sor/


Hajrá Barcs!



Gyorshír: HUN-NED 0:4   III. 23.

Pedig ennyire nem voltunk rosszak.

Keresni kell válogatott szintű szélső védőket.


AZ ÚJABB VERESÉG UTÁN TÁVOZOTT EDZŐNK

III. 22.

Tóth József váltja.

Kuczkó Gábor a Barcsi SC ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a vezetőedző Ausztriában kapott civil munkalehetőséget, amely ellátása mellett nem jutott volna ideje a vezetőedzői poszt betöltésére, így a felek a váltás mellett döntöttek.
Dragan Puskas helyére a visszatérő Tóth József ül a kispadra. Papíron viszont Kuckó Gábor lesz a Barcs vezetőedzője, hiszen ő rendelkezik A licenszel, míg Tóth József csak B licenszes papírral rendelkezik.
Tóth József korábban már dolgozott Barcson, még Mészáros Ferenc segítőjeként, de a korábbi vezetőedző távozásával ő is váltott és a Megye I-es Csurgó vezetőedzője lett. A mostani felkérésre azonnal igent mondott.
(nb2.hu)


A KIKAPUNK, AKKOR NAGYON

0-5


MA TATABÁNYÁN SZEREPELÜNK

III. 19.

Esetleges pontszerzésünkkel megszilárdíthatjuk bennmaradó helyünket.

"Ma délután a Barcsi SC-t fogadja az Enternet-FC Tatabánya a Grosics Gyula Stadionban. A két csapat győzelemmel hangolt erre az összecsapásra, a Barcs otthon verte kiesési rangadón a Veszprém FC-t, míg a Tatabánya idegenben gyűrte le a kiesés elől menekülő Budapest Honvéd FC II-MFA együttesét. Otthon P. Nagy László csapata az esélyes." - írja az nb2.hu.

Sok sikert a csapatnak a mérkőzésre!


VÁGÓ: IGAZSÁGTALAN A LABDARÚGÁS

III. 15.

Puskás Dragan: "Nem látványosan játszottunk, hanem eredményesen. Ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki, büntetőt hibáztunk, de megérdemelten nyertünk."
Vágó Attila: "Két súlyos sérülés, két kiállítás után a második félidőt végigtámadtuk, igazságtalan a labdarúgás, de mindent felülmúlt a játékvezető tevékenysége, amely döntően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét" (!).

Veszpremfc.hu


GYŐZELEM!                             

III. 15.

Rendkívül fontos meccsen hatalmasat küzdve vertük a kiesés szempontjából egyik legnagyobb riválisunkat, a Veszprém csapatát.

"Szoros mérkőzésen, 2-1-es vereséget szenvedett Barcson a Veszprém FC, a 3 pont mellett több játékosát is elvesztette a következő fordulóra Vágó Attila. Sőt, Garai kéztörése miatt kérdéses az egész tavaszi szereplése is a játékosnak. Tatait és Hevesi-Tóthot kiállították és még Hegedűs is megsérült. Ilyen egy igazi kiesési csata. A Barcs örülhetett a három pontnak." - írja a meccsről az nb2.hu.

Jegyzőkönyv (NB2.hu)


Barcsi SC – Veszprém FC 2-1 (1-1)

Barcsi SC Sporttelep, vezette: Böcskei Balázs (Péter Tamás, Hofbauer Roland).
Barcsi SC: Halasi – Pókos, Dr. Matus, Balogh, Kordé – Opacic, Hock, Thiago, Huzmi – Brdanin, Stefanovic. Vezetőedző: Puskas Dragan
Veszprém FC: Varga – Molnár, Hegedűs, Lang, Finta – Garai, Kollár, Boromisza, Tatai – Hevesi Tóth, Alex. Vezetőedző: Vágó Attila
Gólszerzők: Brdanin (35.), Stefanovic (64.), illetve Hevesi-Tóth (71.)
Sárga lap: Kordé, Brdanin.
Piros lap: Tatai, Hevesi-Tóth.

Gratulálunk a csapatnak!


ÖSSZEFOGLALÓ A SZIGETSZENTMIKLÓS-MECCSRŐL

Ellenjavallt.

http://www.nb2.hu/2011-03-10/igy-utotte-ki-a-szigetszentmiklos-a-barcsot-video/


TALÁN EZ VOLT A BAJ...?          

III. 6.                        

Dragan Puskas a meccs előtt: Szeretnénk EGY pontot szerezni. (...) nehéz meccs lesz, de szükségünk van A DÖNTETLENRE.

Talán ezzel a hozzáállással volt a gond...


ERRŐL JOBB NEM BESZÉLNI

III. 5.

vége, 5-0-ra kikaptunk



LESZ MECCS

III. 5.

Eldőlt, hogy megrendezik ma a Szigetszentmiklós - Barcs meccset.

Edzőnk, Dragan Puskas ezt nyilatkozta a meccsről: Szeretnénk egy pontot szerezni.  Tudom, hogy nagyon nehéz meccs áll előttünk, nagyon oda kell majd figyel­nünk, mert jó csapathoz látogatunk, de szükségünk van döntetlenre.                             (Mi egy győzelmet is elfogadnánk - barcsisc.hupont.hu.)

Várhidi Péter (vezetőedző, Szigetszentmiklós): Ha abból indulunk ki, hogy az őszi utolsó meccsel együtt, ötből négyszer lépünk pályára itthon, akkor minden­képpen lényeges hetek előtt állunk – mondta Várhidi Péter. –  A következő négy bajnokiból háromszor leszünk vendéglátók. Ezek a mérkőzések meghatározhatják az egész tavaszt. A négy találkozón kilenc ponttal számolok. Amennyiben ezt sikerül megvalósítani, sokkal nagyobb önbizalommal várhatjuk a folytatást, és csatlakozhatunk az élmezőnyhöz.

futsalarena.hu


AKKOR EZ MOST HOGY

III. 3.

A műfüves pályákat elvileg nem fenyegetik az időjárási viszonyok. A Szigetszentmiklós honlapja (futsalarena.hu) mégis ezt írja a helyi pálya állapotáról:

A tél egyelőre jól áll Szigetszentmiklóson. Mondhatni városunkban hóhelyzet van. Természetesen a pályát sem kíméli a tél, mellékelt fotónk ma reggel készült. Komoly erőket kell mozgósítani ahhoz, hogy szombaton meccset tudjunk rendezni.

Reméljük, megrendezésre kerül a mérkőzés,

Hajrá Barcs!


MÁR CSAK 3 NAP                                márc. 2.

... és kezdődik a szezon. Szigetszentmiklóson játszunk, szombaton 14.30-kor.  A további program elérhető a Program menüpont alatt.

Reméljük, megújult csapatunk eredményesen szerepel a meccsen és az egész tavaszi szezonban, kiharcolva a bentmaradást.

Hajrá Barcs!


LAPSZEMLE

Az nb2.hu beharangozója elemzi a klubok (többek közt a Barcs) esélyeit a tavaszi szezonra.

http://www.nb2.hu/2011-02-28/otot-kell-aludni-es-rajtol-az-ideny-de-ki-orul-a-vegen/


IGAZOLÁSOK                                 feb. 23.

A Pécshez került játékosok árából mégis tudott igazolni csapatunk.

Fónai Balázs érkezéséről már korábban beszámoltunk.

Huzmi Gábor a Kaposvölgye VSC-től távozott (és igazolt hozzánk), mivel a csapat a jövőben Vác környéki fiatalokra épít.

Csongór Péter az NB3-as Teskánd SE-től érkezett.

Több szerb játékos is csatlakozott csapatunkhoz: Damir Opacsity Ausztriából,  Aleksandar Brdjanin  Üzbegisztánból, Zvezdan Sztefanovity Lokomotiv Belgrádtól érkezett, míg Miroszlav Sztankovity eddig klub nélküli volt.

Legismertebb igazolásunk minden bizonnyal a brazil Thiago Ribeiro Da Silva, aki a tavaszt az NB1-es Bodajk-Siófoknál töltötte és ott gólokat is szerzett (igaz, nem a bajnokságban).

Többen távoztak csapatunktól. A Ferencváros által is tesztelt Frizoni végül nem Budapestre, hanem Szlovákiába igazolt, Gyaraki László a Szatelit, míg Koller Krisztián a Kozármisleny FC játéklosa lesz tavasztól.

Tompa Istvánt kölcsönadtuk a Nagyatád FC-nek.

A távozóknak és az érkezőknek egyaránt sok sikert kívánunk!

A cikk forrása részben az nb2.hu.


TISZTUL A KÉP                              feb. 23.

Az nb2.hu összefoglalója arról, mi a helyzet a barcsi labdarúgással.

Nincs új a nap alatt, mindig is lesznek olyan futballvezetők, akik nem túl korrekt módon járnak el, így történt ez Barcson is. Az új vezetőség felállása értelmében a szakmai munkát továbbra is Dragan Puskas irányítja, míg az ügyvezető pozíciót a korábbi játékos Kuczkó Gábor tölti be. A társadalmi elnök feladatait pedig Szakács Péter látja el. Az új vezetéssel, új támogatók is felsorakoztak a klub mögött. – Többen is a csapat mögé álltak – kezdte Kuczkó Gábor ügyvezető az NB2.hu-nak. – Egyelőre az önkormányzat és több kisebb vállalkozás biztosítja a klub működési hátterét, de folyamatosan tárgyalásban állunk nagyobb cégekkel is. Nem könnyű üzletet kötni senkivel sem, sajnos a rossz hír nagyon gyorsan terjed.



Az ügyvezető szerint évekbe fog telni, amíg sikerül tisztára mosni a csapat nevét a magyar közvéleményben. Ennek megfelelően a csapat nagyon nehezen tudott magyar játékosokkal erősíteni, ez meg is látszik a csapat keretén, ahova három távozó légiós helyére öt érkezett. – Úgy érzem sikerült megerősíteni a csapat keretét – mondta Kuczkó Gábor. – Sokat futó, robotoló játékosokat kerestünk a középpályára és a támadósorba. A védelem adott volt, a többit sikerrel megerősítettük, ha nem lett volna ez a pocsék ősz, akkor az 5-6. hely körül lenne a helyünk.

A múlt sebeit egyelőre nem tudja orvosolni az új vezetés, de Kuczkó Gábor szerint van rá esély, hogy sikerülni fog és kiegyenlíti a csapat a tartozásait. Csapathoz közeli forrásunk szerint most minden rendben van, a januári bérüket megkapták a játékosok.



EZT SEM HITTÜK VOLNA                                 feb. 18.

Amire senki nem számított: játékost igazolt csapatunk

A korábban már nálunk (jól) szerepelt Fónai Balázs érkezik (vissza) a Kozármisleny csapatától. A klub honlapja (kozarmislenyse.hu) szerint Fónai "2010 nyarán (...) szerencsétlenül megsérült, amely hosszú kihagyást eredményezett számára. (...) Az utolsó bajnoki mérkőzésen ismét összeszedett egy újabb sérülést (bordatörés), így mondhatjuk, nem a legszerencsésebb  félszezonját zárta Kozármislenyben."

Az nb2.hu honlap arról is beszámol, hogy Fónai szívesen maradt volna a Baranya megyei klubnál, de nem tudtak megegyezni a szerződés feltételeiben.

Természetesen sok sikert kívánunk (nem teljesen) új játékosunknak a tavaszi szezonra!


Gyorshír: Nem hivatalos információk szerint 20 millió forint volt két délszláv játékosunk vételára, ami a jelen körülmények között sokat segíthet a klubnak.                                      kozarmislenyse.hu alapján, feb. 18.


A feljutás egyik esélyese igazolta le játékosainkat

feb. 12.

Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen (volt) játékosaink erős csapatban, jövőre akár az NB1-ben is szererpelhetnek; ugyanakkor mindkét játékos erősségünk volt.


"Két új játékossal erősített a PMFC. A piros-feketék a Barcs két montengerói légiósát, Stevan Pavicsevicset és Marko Szcsepanovicsot igazolták le. Ketten együtt 11 gólt szereztek ősszel az NB II Nyugati csoportjában.

A montenegrói illetőségű Stevan Pavicsevics 24 éves. A jobb lábas középcsatár eddig a Barcs színeiben játszott. Az őszi szezonban az NB II Nyugati csoportjában 14 mérkőzésen 6 gólt szerzett.

Marko Szcsepanovics szintén Barcsról érkezett a PMFC-hez. A 28 éves, jobb lábas támadó középpályás szintén montenegrói állampolgár. Az őszi szezonban 14 mérkőzésen 5 gólt rúgott az NB II. Nyugati csoportjában." - írja a pmfc.hu.

Volt játékosainknak sok sikert kívánunk, és reméljük, csapatunk, amelynek minden egyes pontra égető szüksége lesz tavasszal, gondoskodik pótlásukról!








fejléckép: magyarfutball.hu



SCENOVIC NB1-ES JÁTÉKOS LETT

Gratulálunk neki és a Pécsnek a feljutáshoz!


IGEEEEEEEEEEN

Bennmaradtunk!! Mellékesen:

Barcs-Győr II 2-2


HA NYERÜNK, MÁR ELDŐLT VOLNA, ÍGY IZGULHATUNK

VI. 7.

http://www.gyirmotfc.hu/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=82270&nyelv=0


GYAKORLATILAG MÁR BENTMARADTUNK

V. 29.

BUDAPEST HONVÉD II 1-2 BARCS

Hólszerzők az nb2.hu szerint: Kovács 5', ill. Fónai 30', Hock 73'

RÉSZLETEK KÉSŐBB!


Gyorshír: óriási lépést tehetünk a bennmaradás felé: Baja-Veszprém 2-0.


A SOKADIK "ÉV MECCSE"

V. 27.

Mindenképpen nyernünk kell: A már (gyakorlatilag) biztos kieső Honvéd II ellen játszunk. Az ellenfél valószínűleg lelkesen játszik majd, és megtörténhet, hogy az első keret tagjai is szerepet kapnak a meccsen ellenfelünknél. A biztos kiesők veszélyére remek példa a Kaposvölgye Suigetszentmiklós elleni sikere, amihez Somogy megyeiként (is) gratulálunk!

A vetélytárs Veszprém egyébként Baján játszik.

Nagyon fontos lenne a győzelem, Hajrá Barcs!


OFF: ITT A FIESZTA

Bajnok a Fehérvár. 2. a Paks, 3. a Ferencváros az NB1-ben.

Gratulálunk!


VÁZLAT                        V. 21.

 - Helytálltunk.

 - Kikaptunk.

                - 1-0 a Pécs ellen, Wittrédi

 - A Veszprém is.

                - Ajka 0-1

 - 13.-ok vagyunk.  ---> bennmaradók.

 - Hurrá.



MA A PÉCCSEL JÁTSZUNK - NEHÉZ MECCS LESZ

V. 21.

-Teljes keretem rendelkezésre áll a hétvégére, akik sérültek voltak, felépültek – adott hangot bizakodásának Kuczkó Gábor, a Barcs vezetőedzője. -Nagyon fontos ez a mérkőzés mindkét csapat szempontjából. A Pécsnek győzni kell a feljutási remények miatt, nekünk a bentmaradás miatt fontos a mérkőzés, de nekünk az egy pont is nagyon jó eredmény lenne. Természetesen a PMFC a meccs esélyese mindamellett, hogy a játékosokat és a mesterüket is nagyon jól ismerem, hiszen ő volt nálunk edző. Ugyanúgy, ahogy Id. Dárdai Pál is, aki évekig dolgozott itt, és a hétvégén egy kis meglepetéssel készülünk neki. (nb2.hu)

A meccsetn az aktív NB1-es bíró, a chilei Alvaro Garcia vezeti. Jellemzője, hogy az apró szabálytalanságokat is lefújja.


Gyorshír: A Veszprém kikapott, míg a Budaörs nyert. Bennmaradó helyen állunk!     V. 16.


SIKERÜLT!

V. 14.

Kaposvölgye Nagyberki – Barcsi SC 0-3
Gólszerző: Thiago, Kordé, Huzmi

Nb2.hu

Az ellenfél honlapja ezt írja: http://nagyberki.com/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=81436&nyelv=0


MINDENFÉLEKÉPPEN

V. 14.

Az utolsó, már kiesett Nagyberki ellen játszunk ma. A bennmaradáshpz FELTÉTLENÜL győznünk kell, bár a feladat csak látszólag lesz könnyű, ogaz, az ellenfél "több sebből vérzik".

Továbbra is nehéz a helyzetünk, hiszen alig vagyunk. Fekete Ádám sárga lapjai miatt nem szerepelhet a Barcs ellen, Jurij Sevelnek az igazolása járt le, Hibácska András, Koren Dani, Burián Norbert sérültek, míg Jámbor Csaba továbbra is beteg. Ami jó hír, az az, hogy Székesi és Szilasi meggyógyult, rájuk számíthatok, de Andrejcsik Ádám ma edzett először, míg Sowunmi fájós bokájával lesz a keretben. Szakács Györgyöt pedig az egyik heti edzésen elküldtem a keretből, nem megfelelő hozzáállása és viselkedése miatt. Nagyon nehéz így összeállítani a csapatot, már hetek óta toldozott-foldozott csapattal vagyunk, de így is megpróbáljuk otthon tartani a 3 pontot - mondta Nagy Tibor, az ellenfél vezetőedzője nagyberki.com-nak.

Kuczkó Gábor nyilatkozata (Nb2.hu): Mindent megteszünk, hogy bent maradjunk, négyszer megyünk idegenbe, szerintem az utolsó előtti fordulóban Budaörsön dőlhet el sok minden. A Budaörs, Veszprém, Barcs hármas között fog eldőlni a harmadik kieső kiléte. A barcsi játékosok kitűnő lelki állapotban vannak, hiszen a szezon közben elküldött négy szerb légiós távozása pozitívan hatott a csapat teljesítményére.

A Veszprém egyébként a BKV Előrével, míg a Budaörs a Ferencváros II-vel játszik a hétvégén.


ÚJRA ITT VAN                                      V. 12.

...a kedvencünk, az átigazolási hírek időszaka. Itt az első (bár kissé semmitmondó):

A brazil Thiago maximálisan teljesít, beállt a sorba és a csapat értékévé vált. Kiváncsiak voltunk arra, hogy a csapatvezető fejében létezik e már az A és B verzió a jövőt illetően, de Kuczkó Gábor elmondta, hogy egyelőre csak és kizárólag az NB II-vel foglalkoznak. (nb2.hu)


FONTOS GYŐZELEM!                                    V. 8.

3-1-re vertük a Baját.

Az első játékrészben mindkét kapu előtt több helyzet adódott, de a hálók sokáig érintetlenek maradtak.

A szünet előtt a Barcs örülhetett gólnak. A 37. percben egy jobb oldalról középre tett labdát Huzmi lőtte a jobb alsóba. 1-0

A szünet után félidőben beálló Kormos laposan gurított a kapuba.  1-1

A 69. percben ismét a hazaiaknál volt az előny. Egy 16 méterről leadott lövés megakadt a védőkben, a lecsorgó labdát Thiago közelről kotorta a kapunkba. 2-1

A 77. percben minden eldőlt. Egy kipattanó labdát Horváth 14 méterről lőtt a hálóba. 3-1

Főként az első félidőben mutatott játéknak köszönhetően már csak egy pontra vagyunk a bentmaradástól!

A hír dőlt betűs részei a blse.hu-ról származnak.


Gyorshír: 1-0-ra kikapott a Veszprém a Gyirmót ellen, így holnap 1 pontra megközelíthetjük őket.

V. 7.


Gyorshír: Eddig 2400 Ft gyűlt össze csapatunk részére a Sörözz a csapatodért! akció keretében.

Köszönjük!                                        V. 3.


REMEKELTÜNK, MÉGIS EGYRE NAGYOBB A BAJ

V. 2.

Csapatunk szombaton a jóval esélyesebb Ajkával játszott idegenben, és jó meccset játszva 2-2-es döntetent ért el.

FC Ajka-Barcs 2:2 (1:1)
Ajka, 300 néző
Vezette: Böcskei Balázs (Hofbauer Roland, Hima Andrea)

FC Ajka: Jánosa - Sallér, Pákai, Subicz (Gyűrűsi 46'), Hegyi- Kovács Sz.,Pothárn, Kottán, Szabó- Gaál (Major 83'), Mihalecz

Barcs: Halasi - Dienes, Pókos, Huzmi, Balogh T., Hock, Csongár, Thiago R. da Silva, Kordé, Dr. Matus, Horváth P.

Gólok: Gaál, Hegyi, illetve Thiago, Gergulás

jegyzőkönyv: fcajka.hu, mlsz.hu
 

Thiago góljával mi szereztünk vezetést az első félidő közepén, ám nem sokkal a szünet előtt egyenlített az Ajka, amely az 52. percben ismét betalált. Ezután nagy erőket mozgósítottunk a góllövés érdekében, s ez a hajrában sikerült is: Gergulás egyenlített a 82. percben. Ezután mindkét csapat megszerezhette volna a győztes gólt, de maradt a 2-2, amivel sajnos nem sokat érünk: a Veszprém bravúros győzelme miatt már 4 pont a hátrányunk a még bennmaradó 13. hellyel szemben, 6 fordulóval a bajnokság vége előtt. Jövő héten szombaton a Veszprém a Gyirmóttal játszik (itt tehát valószínűleg nem szereznek pontot, de ebben sem lehetünk biztosak!), míg mi vasárnap a Baja ellen játszunk.

Azt a mérkőzést mindenféleképpen meg kell nyernünk,

HAJRÁ BARCS!



Gyorshír: http://www.pepsifoci.hu/node/89642

IV. 28.

Gyorshír: A Bp. Előre ellen 0-0-t értünk el. A Veszprém 3-1-re legyőzte a Fradi II-t, így "megerősítettük" kieső helyünket. IV. 23.


VERESÉG A GYIRMÓT ELLEN

a 92. percben kaptunk ki. Gyirmót-Barcs 1:0, 1-0 Bognár jobb oldali beadását Laki vágta a felső kapufára, ahonnan a kipattanót Tóth Norbert vágta közelről a hálóba. (gyirmotfc.hu)

Gyorshír: jól tartjuk magunkat.

60. perc: 0-0. Csak maradjon is így...


GYIRMÓT-BARCS: A KEZDŐCSAPATOK

IV. 16.

GYIRMÓT FC: Deli Z., Bognár Zs., Böjte A., Kozmér L., Szabó Cs., Kiss Zs., Baumgartner A., Tóth B., Nagy L., Laki B., Weitner Á.

BARCS: Halasi P., Dienes A., Pókos G., Horváth P., Balogh T., Csongár P., Brdanin A., Da Silva, Hock P., Kordé Z., Dr. Matus P.

gyirmotfc.hu


TÓTH JÓZSEF NYILATKOZOTT A MECCS ELŐTT  

IV. 16.

Hogyan készültek a mérkőzésre?

Ugyanúgy készültünk, mint minden más összecsapásra. Célunk egyértelműen a pontszerzés. Az egész heti munka arra vonatkozott, hogy hogyan tudunk eredményesek lenni Gyirmóton.


A bajnokságban a Gyirmót rúgta a legtöbb gólt a Videotonnal közösen. Hogyan építi fel a taktikát, hogy pontot, vagy pontokat szereznek Gyirmóton?

Képesnek tartom a csapatomat arra, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk! Ha nem így gondolnám, akkor nem is lennék edző! Nálam minden csapatom a győzelemre törekszik. Tudjuk természetesen, hogy a mérkőzés esélyese a hazai csapat, tiszteljük is őket, de minden a pályán dől el.


Ez akkor azt is jelenti, hogy képesnek tartja a csapatát a kiesés elkerülésére?

Természetesen hiszen nekünk ez a célkitűzésünk. Most egy nehéz sorozatot zárunk le Gyirmóton. A Fradi kettőnél hat visszajátszóval kaptunk ki, majd jött a listavezető Videoton, most pedig Gyirmótra utazunk. A három mérkőzésen nem mi vagyunk, voltunk az esélyesek, de ha Fortuna velünk van az Üllői úton, akkor más eredmény is születhetett volna. Bízom abba, hogy ha szombaton lesz helyzetünk, akkor azt sikerül értékesíteni.


Sérültekkel és eltiltottakkal hogyan állnak?

Eltiltott nincs, sérüléssel viszont több játékosunk is bajlódik. Így valószínűleg nem számíthatok szombaton Miskovics, Gergulás, Tolnai sem 100%-os.


Kiprich József (Gyirmót): Ugyanúgy készültünk, mind minden mérkőzésre. Ami nagyon fontos nekünk az a három következő mérkőzés, hiszen most háromszor hazai pályán játszunk. Ha ezt a három találkozót tudjuk hozni, akkor úgy gondolom, hogy óriási lépést tettünk a bajnoki címért.

(gyirmotfc.hu)

A gyirmotfc.hu élőben kötzvetíti a meccset.

HAJRÁ BARCS!


3:0-ra kikaptunk, ezzel kieső helyre kerültünk.  IV. 10.

Móri Tamás két, a fiatal Izing Martin egy gólt szerzett.


A Veszprém jobb gólkülönbséggel vezet előttünk, ráadásul jövő héten a Gyirmóttal játszunk. Utána viszont "nyerhető" meccsek jönnek, hatalmas szükség van a pontokra!


A LISTAVEZETŐVEL JÁTSZUNK                      IV. 10.

Mai ellenfelünk a hét hete élre álló Videoton II csapata lesz, melyet (mivel az első csapat már pénteken játszott) vélhetően néhány NB1-es játékossal is megerősítenek. Ugyanakkor bizakosásra adhat okot, hogy ősszel meglepetésre 1:0-ra legyőztük a Fide Videoton II-t.

Hartyáni Gábor, a Fehérvár edzője a pfla.hu-nak elmondta, "nem tévesztheti meg a csapatot a Barcs szerényebb tavaszi teljesítménye (a tizenharmadik helyen áll a házigazda), hasonlóan fegyelmezett, alázatos játékot követel játékosaitól, mint ahogy a Pécs elleni idegenbeli fellépés előtt tette."


670 Ft                           IV. 4.

A Borsodi Sörgyár Sörözz a csapatodért! akciójának keretei között minden Borsodi sör árából 10 forinttal a vásárló által megjelölt NB1-es  vagy NB2-es klubot támogatja a sörgyár. Csapatunk eddig 670 forinthoz jutott a kezdeményezés jóvoltából, ez azonban igenis komoly jelentőséggel bír, ha nem is pénzügyi szempontból. [A legtöbb támogatást az akcióból egyébként a Diósgyőr kapta (a Borsodi miskolci...) - , majdnen 400 000 Ft-ot; a második legtöbbet pedig a legnépszerűbb Ferencváros.]


Frissítés: ápr. 10.: 1020 Ft!

ápr. 16. 1490 Ft!

Mind szurkolóinknak, mind a Borsodinak köszönjük a gesztust és a támogatást!

Hajrá Barcs!


FTC II - BARCSI SC 3:0                            IV. 4.


Összességében sima vereséget szenvedtünk, nem tudtunk igazi gólhelyzeteket kialakítani. Az NB1-es kerethez tartozó játékosokkal megerősített Fradi II nem remekelt, de sajnos magabiztosan nyerte a mérkőzést. A meccs után mi vagyunk a legrosszabbul álló, még bennmaradó csapat, 2 pontra a kieséstől. (Ha év végén 1 pontra leszünk tőle, annak is örülni fogunk, úgyhogy ezt korántsem károgásként írjuk!)

Barcs: Halasi – Dienes, Pókos, Huzmi (Stefanovics 60.), Hock, Fónai, Opacic, Brdanin, Pandur (Horváth 74.), Kordé (Thiago 39.), Dr. Matus. Vezetőedző: Kuczkó Gábor.
Gólszerző: Abdi (32.), Maróti (56.), Fülöp (74.)
Sárga: Kovács (79.), Abdi (81.), illetve Pókos (81.), Horváth P. (88.)
Piros: Hock (78.)

A dőlt betűs szövegrész forrása az nb2.hu


Gyorshír: Az FTC szurkolói oldala élőben számol be a meccsről.           IV. 2.

http://ulloi129.wordpress.com/2011/04/02/beszamolo-a-fradi-tarcsi-meccsrol/

Gyorshír: Így ki lehet kapni

NED-HUN 5:3


EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK III. 27.

Kuczkó Gábor: A nehéz körülmények ellenére szereztünk egy pontot, s ez biztatást jelent a folytatáshoz.

Márton Gábor: A játék képe alapján simán nyernünk kellett volna, kár, hogy nem mindenki gondolta így.

STATISZTIKA

tavaszi pontszerzéseink száma: 2

az bíró hibáira utaló nyilatkozatok száma az ellenféltől: 2

kozarmislenyse.hu


ÉRTÉKES PONTOT SZEREZTÜNK   III. 27.

Az 1. percben Koller K. beadásába a 16-oson belül kézzel értek bele, így a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Tóth Z. állt és magabiztosan a bal alsó sarokba lőtt. 0-1.

A 20. percben Laki Z. beadását Koller K. fejelte fölé.

A 28. percben Koplárovics B. az alapvonalról passzolt vissza középre, ahol Berdó B. érkezett, de 5 méterről nagy helyzetben a kapusba lőtt.

40. percben Andruskó 23 méteres szabadrúgása a kapufán csattant.

43. percben hazai beadást követően Horváth P. fejelte a kapufára a játékszert.


Az 55. percben Kordé beadását Brdanin fejelte fölé.



A 70. percben Koller lövését hárította Halasi.

A 76. percben Asztalos bal oldali szabadrúgását követően Petrók fejelt mellé.

A 84. percben egy pontrúgás után a mislenyi kapu előtt látott szabálytalanságot a játékvezető, így 11-est ítélt a Barcsnak. A büntetőt Horváth P. értékesítette. 1-1.


kozarmislenyse.hu


VASÁRNAP A KOZÁRMISLENNYEL JÁTSZUNK

A Kozármisleny az a fajta csapat, amitől mi öt gólokat szoktunk kapni (vagyis erős középcsapat, de nem feljutóesélyes. Igaz, ez az őszi gyenge szereplés miatt a tabellán nem látszik.). Most az új edzővel kell jó eredményt elérni.

Az nb2.hu átfogó, részletes cikke (terjedelme miatt csak a linket közöljük):

http://www.nb2.hu/2011-03-25/a-honved-ii-gyengelkedese-utan-a-kozarmislenyen-es-a-barcson-a-sor/


Hajrá Barcs!



Gyorshír: HUN-NED 0:4   III. 23.

Pedig ennyire nem voltunk rosszak.

Keresni kell válogatott szintű szélső védőket.


AZ ÚJABB VERESÉG UTÁN TÁVOZOTT EDZŐNK

III. 22.

Tóth József váltja.

Kuczkó Gábor a Barcsi SC ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a vezetőedző Ausztriában kapott civil munkalehetőséget, amely ellátása mellett nem jutott volna ideje a vezetőedzői poszt betöltésére, így a felek a váltás mellett döntöttek.
Dragan Puskas helyére a visszatérő Tóth József ül a kispadra. Papíron viszont Kuckó Gábor lesz a Barcs vezetőedzője, hiszen ő rendelkezik A licenszel, míg Tóth József csak B licenszes papírral rendelkezik.
Tóth József korábban már dolgozott Barcson, még Mészáros Ferenc segítőjeként, de a korábbi vezetőedző távozásával ő is váltott és a Megye I-es Csurgó vezetőedzője lett. A mostani felkérésre azonnal igent mondott.
(nb2.hu)


A KIKAPUNK, AKKOR NAGYON

0-5


MA TATABÁNYÁN SZEREPELÜNK

III. 19.

Esetleges pontszerzésünkkel megszilárdíthatjuk bennmaradó helyünket.

"Ma délután a Barcsi SC-t fogadja az Enternet-FC Tatabánya a Grosics Gyula Stadionban. A két csapat győzelemmel hangolt erre az összecsapásra, a Barcs otthon verte kiesési rangadón a Veszprém FC-t, míg a Tatabánya idegenben gyűrte le a kiesés elől menekülő Budapest Honvéd FC II-MFA együttesét. Otthon P. Nagy László csapata az esélyes." - írja az nb2.hu.

Sok sikert a csapatnak a mérkőzésre!


VÁGÓ: IGAZSÁGTALAN A LABDARÚGÁS

III. 15.

Puskás Dragan: "Nem látványosan játszottunk, hanem eredményesen. Ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki, büntetőt hibáztunk, de megérdemelten nyertünk."
Vágó Attila: "Két súlyos sérülés, két kiállítás után a második félidőt végigtámadtuk, igazságtalan a labdarúgás, de mindent felülmúlt a játékvezető tevékenysége, amely döntően befolyásolta a mérkőzés kimenetelét" (!).

Veszpremfc.hu


GYŐZELEM!                             

III. 15.

Rendkívül fontos meccsen hatalmasat küzdve vertük a kiesés szempontjából egyik legnagyobb riválisunkat, a Veszprém csapatát.

"Szoros mérkőzésen, 2-1-es vereséget szenvedett Barcson a Veszprém FC, a 3 pont mellett több játékosát is elvesztette a következő fordulóra Vágó Attila. Sőt, Garai kéztörése miatt kérdéses az egész tavaszi szereplése is a játékosnak. Tatait és Hevesi-Tóthot kiállították és még Hegedűs is megsérült. Ilyen egy igazi kiesési csata. A Barcs örülhetett a három pontnak." - írja a meccsről az nb2.hu.

Jegyzőkönyv (NB2.hu)


Barcsi SC – Veszprém FC 2-1 (1-1)

Barcsi SC Sporttelep, vezette: Böcskei Balázs (Péter Tamás, Hofbauer Roland).
Barcsi SC: Halasi – Pókos, Dr. Matus, Balogh, Kordé – Opacic, Hock, Thiago, Huzmi – Brdanin, Stefanovic. Vezetőedző: Puskas Dragan
Veszprém FC: Varga – Molnár, Hegedűs, Lang, Finta – Garai, Kollár, Boromisza, Tatai – Hevesi Tóth, Alex. Vezetőedző: Vágó Attila
Gólszerzők: Brdanin (35.), Stefanovic (64.), illetve Hevesi-Tóth (71.)
Sárga lap: Kordé, Brdanin.
Piros lap: Tatai, Hevesi-Tóth.

Gratulálunk a csapatnak!


ÖSSZEFOGLALÓ A SZIGETSZENTMIKLÓS-MECCSRŐL

Ellenjavallt.

http://www.nb2.hu/2011-03-10/igy-utotte-ki-a-szigetszentmiklos-a-barcsot-video/


TALÁN EZ VOLT A BAJ...?          

III. 6.     



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 9
Heti: 14
Havi: 14
Össz.: 24 755

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek 2010-'11
HAJRÁ, BARCS! - © 2008 - 2024 - barcsisc.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat